Ook in de app: Profiel › Account verwijderen.
Je e-mailadres, wachtwoord, passkeys, tweestapsverificatie, sessies en de meldingen op je telefoons.
Je naam bij wat je hebt ingevuld, zoals uren en werkbonnen. Dat hoort bij je bedrijf.
Het beveiligingslogboek houdt je e-mailadres tot de bewaartermijn van je bedrijf, hoogstens 36 maanden.